Za hranice: Epizoda #21 S Eliškou Gärtnerovou o studiu na dívčí škole v UK i o tom, jak jí zahraniční zkušenost změnila plány

Eliška G. Podcast Za Hranice

V dalším díle podcastu Za hranice se dozvíte o stipendijním programu HMC od Bakala Foundation i jaké to je studovat na škole, kde nosíte uniformu.

Jak sama Eliška říká, to že je pro ní zahraniční zkušenost v UK jako ušitá na míru, si uvědomila až v průběhu výběrového procesu v rámci stipendijního programu HMC od Bakala Foundation.

Vyšlo to a Eliška tak v podcastu sdílí nejen zkušenosti z výběrka, tak i z dívčí školy, kde strávila už jeden akademický rok. Ten sice poznamenala pandemie koronaviru, i tak to pro Elišku ale byla urující zkušenost. Eliška se podělila o spoustu zkušeností, pomáhat ostatním, aby nezaspali je ostatně jejím koníčkem. Je například autorkou videa Mimoškolní aktivity pro studenty – Co dělat na střední? Aneb jak nezaspat a chystá další projekty.

Dejte vědět, jak se vám epizoda líbila a pokud víte o někom, kdo by se do podcastu hodil nebo sami máte co říct, neváhejte se nám ozvat.

Příjemný poslech!

Sdílet článek

Píšeme pro vás

EduPlán: Co budu dělat po škole? A jak to zjistit?

EduPlán: Co budu dělat po škole? A jak to zjistit?

EduPoradna
Jak se Sophii studovalo na střední v Anglii? | Videorozhovor

Jak se Sophii studovalo na střední v Anglii? | Videorozhovor

Příběhy a zkušenosti